2020. március 26., csütörtök

Etika

Sziasztok!

Jó volt hallani, látni Benneteket tegnap, akkor is, ha nektek talán kicsit uncsi volt. Fontos, hogy tudjam, hogy jól vagytok, rendben vagytok és, hogy sikeresen meg tudjátok csinálni a feladatokat. Mondtam is a szüleiteknek, hogy olyan, mintha világ életetekben digitális oktatás lett volna, olyan lazán veszitek az akadályokat. Jó ezt látni, higgyétek el, nem minden osztályban, csoportban megy ez ilyen gördülékenyen. Remélem élvezitek is, hogy ilyen jól megy az otthoni önálló munka.

Szerintem mindannyiunknak jó otthon lenni ilyen sokat, de ha belegondoltok, a családoknak újra kell gondolniuk az iskolabezárás miatt a napi megszokott életvitelüket. Fontos, hogy a feladatokból Ti is kivegyétek a részeteket.

E heti feladatotok az lesz, hogy dokumentáljátok, milyen házimunkákat végeztek otthon. Napi egy fényképet kérek vasárnapig, amint éppen valamilyen tevékenységet végzel, amivel hozzájárulsz a környezeted rendezettségéhez, tisztaságához, a napi élet gördülékenységéhez. A fotókat egyben küldjétek majd el vasárnap este vagy hétfő reggel, összesen legalább ötöt. Többet nyugodtan lehet, kevesebb ne legyen. Annyit kérek még, hogy ezek mind különböző tevékenységek legyenek!!!!!

Tippek: előtte-utána képek takarításról, sütés-főzés előkészületek és végeredmény, állatok etetése közben egy szelfi, tesód lefotóz miközben viszed ki a szemetet, tanulás előtt, közben és után az asztalod, stb.

Akinek van kedve, szépen összeszerkesztheti valami jópofa képregényszerkesztő programmal, hogy melyik képen éppen mit csinál, de ez persze nem kötelező. Viszont ha megcsinálod, két ötöst adok etikából😊

Hasznos munkát, örömteli időtöltést kívánok!

Évanéni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése