2020. március 18., szerda

Infók és osztályfőnöki

Kedves Mindenki!

Úgy látom egész jól veszi mindenki az akadályokat. Ügyesek vagytok. Összefoglalnám az eddigi tapasztalatokat...

Kiemelten fontos, hogy ha elhangzik egy kérés vagy kérdés az osztálycsoportban, akkor segítsetek egymásnak. Ha én kérdezek valamit, kötelező válaszolni mindenkinek, aki érintett. Ez az egyetlen mód, ahogyan kommunikálni tudunk. Nagyon fontos, hogy reagáljatok.

Kötelező segítséget kérni, ha valami nem megy. Senki ne üldögéljen a gépe vagy telefonja fölött, hogy úgyse érti, akkor nem kell megcsinálni. Kérdezz. Erre való az osztálycsoport a Facebookon. A tanároknak is lehet privát üzenetet írni, ha valami nagyon nem világos. Ez olyan, mintha feltennéd a kezed órán, ha kérdésed van. Most ezt így tudjuk megoldani. Van azonban egy szabály...

Mielőtt ráírsz valakire, hogy nem érted vagy nem találod a feladatot, NÉZD MEG MÉG EGYSZER! Hátha te nézted el. Hátha elolvasod még egyszer a feladatot és megérted. Ne terheld fölöslegesen a társaidat vagy a tanáraidat. Ők is el vannak havazva, hidd el. Először kérdezd meg a tesódat vagy a szüleidet. Ha úgy se megy, akkor írj a csoportba.

Elméletileg minden nap az aznapi órarendi óráidnak megfelelően fogsz anyagokat találni a blogon. Ha valamelyik órádhoz nem jelenik meg tananyag, az gyanús. Nekem jelezzetek, és felveszem a kapcsolatot a tanárokkal. Az informatikai rendszerek túlterheltek. Sokszor mi se tudjuk, hogy miért nem jelenik meg. Ha szóltok, akkor fel tudjuk rakni időben még egyszer.

Ugyanígy, ha átküldesz egy tanárodnak valamit, érdemes meggyőződni róla, hogy biztosan átment-e. Kérhettek bármiről visszajelzést.

Ha valakinek KOMOLY gondjai vannak az internet eléréssel vagy TARTÓSAN nem működik az eszköze, amin internetezni tud AZONNAL jelezze nekem. Ne azt, hogy nem találod a töltődet és lemerültél. Akkor szólj, ha hosszú időn keresztül, tehát mondjuk egy teljes napig vagy tovább nem fogod tudni megnézni SEHOGY a feladatokat. Erről mindenképpen tudnunk kell. Ez olyan mintha aznap nem jönnél iskolába. Figyelünk mindenkire. Továbbra is minden nap munkanap.

Cserébe a jó hír az, hogy hétvégére tuti nem lesz most lecke. 😊

Az etika feladatot mindenki tudja, kedden felraktam. Ha egyáltalán nem emlékszel rá, itt elolvashatod újra.

Nemsokára túl vagyunk az első digitális héten. Juhuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
 Képtalálatok a következőre: happy animal



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése