2020. május 4., hétfő

Jó reggelt!

Online osztályfőnöki helyett olvad el ezt:

Ismét jó hírem van. Befordultunk a célegyenesbe. Május van. Június közepén befejeződik a tanév.

Ez a második félév olyan szokatlanul alakult, hogy el se hinné senki, ha mesélnénk. Lehet, hogy még az unokáitoknak is emlegetni fogjátok. Tudtátok, hogy a II. világháború óta nem volt olyan, hogy nem kellett iskolába járni?

És milyen jó, hogy így az interneten keresztül azért tudunk tanulni, ha jól belegondoltok. Így senkinek nem kell évet ismételni. Senki nem veszítette el a munkahelyét, és egy csomót fejlődtetek önállóan. Vagy pont önállóságból.

És végül milyen jó, hogy így biztonságban átvészeltük ezt a járványidőszakot - talán mostmár mondhatjuk, hiszen mától egy kicsit kevésbé szigorúak a korlátozások. Miközben a híradásokban halljuk, hogy hányan vannak kórházban, mi szerencsére itt vagyunk az otthonainkban.

Továbbra is legyetek azonban óvatosak. Maradjatok otthon, amennyire lehet és tartsátok be a biztonságos távolságot (1,5m), ha találkoztok valakivel. Ha be kell mennetek egy boltba vagy fel kell szállnotok egy buszra, viseljetek maszkot. Továbbra se menj a barátaiddal a játszótérre. Sportolj nyugodtan, de tarts távolságot. Nézz utána, hogy a te edzésed esetleg mikor kezdődik újra - mától erre is van engedély.

Nagyon vigyázzatok magatokra, és egymásra. Tudom, hogy évközben mindenkit le szoktam beszélni a kütyüzésről, de most ez egy szuper módja annak, hogy beszélgetni tudj a barátaiddal, amíg nincs suli. Szóval oszd meg valakivel a gondolataid MA. Panaszkodd ki magad, ha arra van szükséged. Kérj bátran segítséget. Vihogjatok, meséljetek egymásnak viccet vagy csak dobj egy szmájlit valakinek. Fotózz le valami szépet a természetben és küldd be az osztálycsoportba. Nekem is írhatsz bármikor, ha úgy érzed.


NEM VAGYTOK EGYEDÜL. FIGYELÜNK RÁTOK. FIGYELÜNK EGYMÁSRA.💓

Hagyj üzenetet a megjegyzésekben!

18 megjegyzés: